OpenGLOBE to firma z wieloletnim doświadczeniem w zakresie wdrożeń systemu Odoo w Polsce. Jako najstarszy partner Odoo w kraju, od 2010 roku świadczymy kompleksowe usługi związane z tym systemem, w tym konsultacje, migracje oraz projektowanie... funkcjonalności. Nasze doświadczenie obejmuje współpracę z klientami z różnych krajów, w tym Niemiec, Czech, Francji, Chin i Kanady, co pozwala nam na dostosowanie rozwiązań do specyficznych potrzeb rynku.
Nasza oferta obejmuje również integracje z różnymi systemami, takimi jak płatności online, firmy kurierskie oraz drukarki fiskalne. Dzięki naszym konektorom, klienci mogą zautomatyzować procesy związane z wysyłką paczek, generowaniem etykiet oraz obsługą płatności. Oferujemy także moduły do generowania deklaracji podatkowych oraz obsługi list płac, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do wymogów polskiego rynku.
W OpenGLOBE stawiamy na ciągły rozwój i innowacje. Regularnie wprowadzamy nowe funkcjonalności i konektory, aby sprostać rosnącym wymaganiom naszych klientów. Nasze doświadczenie w branży oraz zaangażowanie w rozwój systemu Odoo sprawiają, że jesteśmy zaufanym partnerem dla firm, które chcą efektywnie zarządzać swoimi zasobami i procesami biznesowymi.