Firma OPERATYW specjalizuje się w usługach związanych z rynkiem nieruchomości, w szczególności w zakresie wyceny nieruchomości oraz zarządzania nimi. Nasza oferta obejmuje wycenę różnych rodzajów nieruchomości, takich jak działki, mieszkania,
lokale użytkowe, domy jednorodzinne i wielorodzinne, a także obiekty komercyjne. Działamy głównie na terenie województwa małopolskiego oraz śląskiego, co pozwala nam na dostosowanie usług do lokalnych potrzeb i specyfiki rynku. Współpracujemy zarówno z klientami indywidualnymi, jak i z przedsiębiorstwami, spółdzielniami mieszkaniowymi oraz urzędami administracji publicznej.
Nasze operaty szacunkowe są przygotowywane z myślą o różnych celach, takich jak transakcje kupna-sprzedaży, ustalanie wartości hipotecznej dla zabezpieczenia kredytów, czy uzyskiwanie odszkodowań. Dzięki członkostwu w Śląskiej Bazie Nieruchomości mamy dostęp do aktualnych danych rynkowych, co pozwala nam na precyzyjne określenie wartości nieruchomości. Nasza wykwalifikowana kadra oraz doświadczenie w branży gwarantują profesjonalne i terminowe usługi, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.
W OPERATYW stawiamy na indywidualne podejście do każdego zlecenia, co pozwala nam na szybsze i bardziej efektywne realizowanie zadań. Zaufanie naszych klientów budujemy poprzez przestrzeganie zasad etyki zawodowej oraz zapewnienie poufności informacji. Jesteśmy solidną firmą, która zawsze dąży do zadowolenia klientów, oferując konkurencyjne ceny i wysoką jakość usług.