Opolskie Centrum Logistyczne to nowoczesny kompleks, który oferuje różnorodne powierzchnie do wynajęcia, w tym hale magazynowe, biura oraz lokale handlowe. Zlokalizowane w Opolu przy ul. Głogowskiej, centrum dysponuje obszernym terenem o... powierzchni 10,73 ha, co pozwala na elastyczne dostosowanie oferty do potrzeb klientów. Oferowane powierzchnie mają różne metraże, co umożliwia wynajem zarówno dużych hal o powierzchni do 7.000 m², jak i mniejszych magazynów od 1 m² do 28,5 m². Wszystkie obiekty są monitorowane 24/7, co zapewnia bezpieczeństwo najemców i ich mienia.
W OCL stawiamy na profesjonalizm i elastyczność, co czyni nas idealnym partnerem dla rozwijających się firm. Nasza oferta obejmuje również usługi dodatkowe, takie jak sprzątanie, remonty oraz wirtualne biuro, co pozwala na kompleksową obsługę klientów. Dzięki rozbudowanej infrastrukturze, klienci mogą korzystać z parkingów oraz miejsc do spotkań, co sprzyja efektywnej pracy. Nasza misja to wspieranie przedsiębiorczości i innowacyjności, co realizujemy poprzez dostosowywanie przestrzeni do indywidualnych potrzeb najemców.
Oferujemy również usługi agencji nieruchomości komercyjnych, co pozwala na szybkie kojarzenie właścicieli z potencjalnymi najemcami. Nasze doświadczenie na rynku nieruchomości komercyjnych w Opolu sprawia, że jesteśmy w stanie skutecznie doradzać i wspierać naszych klientów na każdym etapie ich działalności.