Orthiva to rodzinna firma specjalizująca się w rehabilitacji ortopedycznej oraz sportowej. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych terapeutów, którzy ukończyli Studium Medyczne oraz studia magisterskie na Pomorskim Uniwersytecie Medycznym w... dziedzinie fizjoterapii. Posiadamy bogate doświadczenie, które zdobyliśmy podczas pracy w szpitalach oraz poprzez liczne szkolenia z zakresu rehabilitacji. Nasze podejście do pacjentów opiera się na indywidualnym dostosowaniu terapii do ich potrzeb, co pozwala na skuteczne wspomaganie procesów gojenia oraz poprawę jakości życia.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne zabiegi, w tym masaże rehabilitacyjne, które mają na celu zmniejszenie bólu oraz poprawę zakresu ruchu. Oferujemy także rehabilitację ruchową metodą szwedzką i niemiecką, a także szeroki wachlarz ćwiczeń przed i pooperacyjnych. Nasze usługi obejmują również nowoczesne zabiegi fizykalne, takie jak elektrolecznictwo, które wspomaga procesy rehabilitacyjne. Dzięki naszym specjalistom, pacjenci mogą liczyć na kompleksową opiekę oraz wsparcie w powrocie do pełnej sprawności.
Dodatkowo, oferujemy możliwość rehabilitacji online, co pozwala na elastyczne dostosowanie terapii do indywidualnych potrzeb pacjentów. Nasze centrum znajduje się w dogodnej lokalizacji, co ułatwia dostęp do naszych usług. Zaufaj nam i skorzystaj z profesjonalnej rehabilitacji, aby wrócić do aktywności życiowej i sportowej.