ORTHOM to placówka medyczna w Olsztynie, która specjalizuje się w ortopedii oraz fizjoterapii. Nasz zespół, w skład którego wchodzi doświadczony lekarz ortopeda, dr Tomasz Małyszko, oraz mgr Kamila Michal-Małyszko, oferuje kompleksowe podejście do
diagnostyki i leczenia schorzeń narządu ruchu. W naszej ofercie znajdują się konsultacje przedoperacyjne, diagnostyka obrazowa oraz szeroki zakres usług fizjoterapeutycznych, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb pacjentów.
W ramach naszych usług zajmujemy się leczeniem urazów narządów ruchu, w tym urazów stawów skokowego, kolanowego, ramiennego oraz łokciowego. Oferujemy również diagnostykę USG oraz leczenie zarówno operacyjne, jak i zachowawcze. Nasze podejście do pacjenta opiera się na dokładnej diagnozie oraz opracowaniu indywidualnego programu rehabilitacji, co pozwala na skuteczne leczenie i szybszy powrót do zdrowia.
W ORTHOM stawiamy na jakość i profesjonalizm. Nasze usługi obejmują także terapię PRP, która wykorzystuje osocze bogato płytkowe do wspomagania procesów regeneracyjnych w organizmie. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz ciągłemu doskonaleniu umiejętności, jesteśmy w stanie zapewnić pacjentom najwyższy standard opieki medycznej.