OSKP Anika to stacja kontroli pojazdów z siedzibą w Starym Lubiejewie, która oferuje szeroki zakres usług związanych z przeglądami technicznymi oraz serwisem samochodów osobowych i ciężarowych. Nasza oferta obejmuje nie tylko okresowe badania... techniczne, ale także serwis klimatyzacji, ogumienia oraz kompleksową obsługę tachografów. Dzięki nowoczesnym urządzeniom diagnostycznym jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zidentyfikować ewentualne usterki, co przekłada się na bezpieczeństwo naszych klientów na drodze.
W OSKP Anika zatrudniamy wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają bogate doświadczenie w branży motoryzacyjnej. Nasza kadra jest w stanie zrealizować każde zlecenie w krótkim czasie, co jest istotnym atutem dla osób potrzebujących szybkiej pomocy. Oferujemy również atrakcyjne ceny usług, a szczegółowy cennik dostępny jest na naszej stronie internetowej. Regularny serwis klimatyzacji oraz ogumienia to kluczowe elementy, które zapewniają komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby cieszyć się sprawnym i bezpiecznym pojazdem. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku oraz w soboty, co ułatwia umówienie się na przegląd czy serwis. Nasza lokalizacja w Starym Lubiejewie sprawia, że jesteśmy łatwo dostępni dla mieszkańców Ostrowi Mazowieckiej i okolic.