Ostoja Drawno to kompleks całorocznych domków wypoczynkowych, usytuowanych nad jeziorem Dubie, w malowniczej otulinie Drawieńskiego Parku Narodowego. Nasze domki zostały zaprojektowane z myślą o maksymalnym komforcie i prywatności gości. Każdy... domek pomieści do 6 osób i jest w pełni wyposażony, co zapewnia wygodę podczas pobytu. Oferujemy taras z widokiem na jezioro, klimatyzację oraz dostęp do placu zabaw dla dzieci, co czyni naszą ofertę idealną dla rodzin oraz grup przyjaciół.
W Ostoi Drawno możesz cieszyć się różnorodnymi atrakcjami. Oferujemy możliwość spływów kajakowych, relaksu w jacuzzi oraz korzystania z basenu. Dla miłośników aktywnego wypoczynku przygotowaliśmy trasy rowerowe oraz przestrzeń do organizacji ognisk i grillów. Poranki z kawą na tarasie, wieczory przy ognisku oraz spacery wśród lasów to tylko niektóre z przyjemności, jakie czekają na naszych gości.
Nasze domki to idealne miejsce na ucieczkę od codzienności. Z dala od zgiełku miasta, w otoczeniu natury, możesz zwolnić tempo, zrelaksować się i naładować baterie. Oferujemy również możliwość przyjazdu z pupilem, co sprawia, że Ostoja Drawno jest przyjazna dla wszystkich członków rodziny. Zapraszamy do rezerwacji i odkrywania uroków naszego miejsca.