OZEnergy to firma specjalizująca się w dostarczaniu rozwiązań z zakresu energii odnawialnej, w tym fotowoltaiki oraz magazynowania energii. Działamy na terenie centralnej i północnej Polski, oferując kompleksową obsługę od analizy potrzeb klienta,... przez projektowanie, aż po montaż i serwis. Naszym celem jest dostarczenie systemów, które nie tylko obniżają rachunki za energię, ale również przyczyniają się do ochrony środowiska. Dzięki naszym rozwiązaniom klienci mogą cieszyć się darmową energią przez ponad 20 lat, a zwrot z inwestycji następuje w ciągu 5-7 lat.
W OZEnergy stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Analizujemy zużycie energii, potrzeby oraz warunki budowlane, aby zaprojektować system, który najlepiej odpowiada wymaganiom. Współpracujemy z renomowanymi producentami, co pozwala nam oferować komponenty najwyższej jakości. Nasz zespół składa się z certyfikowanych instalatorów, którzy dbają o każdy detal, zapewniając profesjonalny montaż oraz późniejszy serwis. Dzięki temu klienci mogą być pewni, że ich instalacja będzie działać sprawnie i efektywnie przez wiele lat.
Oferujemy również rozwiązania z zakresu zasilania rezerwowego oraz elektromobilności, co czyni nas kompleksowym partnerem w zakresie energii odnawialnej. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom rynku.