OzoClean to firma specjalizująca się w profesjonalnym praniu tapicerki meblowej oraz ozonowaniu. Dzięki pięcioletniemu doświadczeniu i nowoczesnemu sprzętowi, oferujemy kompleksowe usługi czyszczenia, które przywracają świeżość i czystość Twoim... meblom. Nasza oferta obejmuje pranie kanap, narożników, foteli oraz materacy, a także dywanów i wykładzin biurowych. Używamy tylko bezpiecznych dla dzieci i zwierząt środków chemicznych, co sprawia, że nasze usługi są nie tylko skuteczne, ale i bezpieczne.
W OzoClean stawiamy na jakość i dbałość o detale. Każde zlecenie rozpoczynamy od wstępnego wywiadu, aby dokładnie poznać rodzaj zabrudzeń i dostosować metodę czyszczenia do indywidualnych potrzeb klienta. Nasze usługi są dostępne na terenie Wrocławia oraz w okolicznych miejscowościach, a dojazd do klienta jest bezpłatny. Po zakończeniu prania, meble są podsuszone, co zapewnia natychmiastowy efekt czystości i świeżości.
Oferujemy również profesjonalne ozonowanie, które skutecznie eliminuje nieprzyjemne zapachy, bakterie i alergeny. Dzięki temu, Twoje otoczenie staje się zdrowsze i bardziej komfortowe. Nasze usługi są dostępne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firmowych, co czyni nas idealnym wyborem dla każdego, kto pragnie zadbać o czystość swojego wnętrza.