P.H.U. WOJTEK Wojciech Stępor to firma oferująca kompleksowe usługi elektryczne oraz wynajem sprzętu budowlanego. Specjalizujemy się w instalacjach, naprawach i konserwacji systemów elektrycznych, co pozwala nam zapewnić najwyższą jakość usług.... Nasze wieloletnie doświadczenie w branży elektrycznej sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Oferujemy również wynajem podnośników koszowych oraz rusztowań, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną dla klientów poszukujących efektywnych rozwiązań w zakresie dostępu do trudno dostępnych miejsc.
Nasze usługi elektryczne obejmują montaż instalacji elektrycznych i teletechnicznych, przyłącza elektryczne oraz pomiary elektryczne. W ramach modernizacji istniejących instalacji zajmujemy się wymianą i konserwacją oświetlenia, a także wynoszeniem układów pomiarowych na zewnątrz. Prowadzimy również profesjonalną dokumentację rozdzielni elektrycznych oraz schematy rozmieszczenia instalacji w budynkach, co jest niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania systemów elektrycznych.
Dzięki naszym usługom klienci mogą cieszyć się bezpieczeństwem i komfortem użytkowania instalacji elektrycznych. Współpracujemy z różnymi klientami, w tym z osobami prywatnymi oraz firmami, co pozwala nam na elastyczne dostosowanie oferty do ich potrzeb. Naszym celem jest zapewnienie pełnej satysfakcji klientów oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia.