Reputacja, której zaufało ponad 1,4 miliona firm.
Stwórz własny profil

PGPW

Obsługa prawna przedsiębiorstw i osób fizycznych

Dane kontaktowe
Jesteśmy Kancelarią Prawną Gromala-Górnik i Wędrzyk, zespołem doświadczonych radców prawnych, adwokatów, mediatorów i doradców restrukturyzacyjnych w Krakowie. Świadczymy kompleksowe usługi prawne dla klientów indywidualnych i biznesowych....

Dane kontaktowe

(ostatnie 24 miesiące)

Super obsługa polecam
08.10.2025Anonimowo
Rekomendacja
Współpraca z radcą prawnym Przemysławem Wędrzykiem to czysta przyjemność. Pan Mecenas wykazuje się ogromnym profesjonalizmem, rzetelnością i zaangażowaniem w każdą sprawę. Potrafi w prosty i zrozumiały sposób wyjaśnić nawet najbardziej skomplikowane kwestie prawne, a jego podejście do klienta jest pełne empatii i zrozumienia.

Doceniam szczególnie terminowość, rzeczową analizę problemu oraz skuteczność podejmowanych działań. Dzięki jego wsparciu udało się sprawnie rozwiązać sprawę, która początkowo wydawała się bardzo trudna.

Z pełnym przekonaniem polecam Pana Przemysława każdemu, kto szuka kompetentnego, uczciwego i zaangażowanego radcy prawnego. To specjalista, któremu naprawdę można zaufać.
06.10.2025Anonimowo
Rekomendacja
Miałem przyjemność korzystać z pomocy Mecenasa Przemysława Wędrzyka w mojej trudnej sprawie rozwodowej. Kancelaria prawna wykazała się pełnym profesjonalizmem, rzetelnością i ogromnym zaangażowaniem na każdym etapie postępowania. Pan Przemysław to prawnik, który potrafi słuchać, doradzić i skutecznie reprezentować interesy klienta. Komunikacja była zawsze jasna i terminowa, a podejmowane działania – przemyślane i skuteczne. Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę kancelarię adwokacką każdemu, kto szuka solidnego i doświadczonego radcy prawnego.
06.10.2025Anonimowo
Oceń teraz

Wiadomość do PGPW

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 05.10.2025  |  Ostatnia aktualizacja: 16.04.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH