P.H.U Elwa s.c. to firma z siedzibą w Bielsku Podlaskim, która od 1995 roku oferuje kompleksowe usługi w dziedzinie technologii. Specjalizujemy się w sprzedaży, serwisie i naprawie różnorodnych urządzeń, takich jak komputery, laptopy, drukarki
oraz kasy fiskalne. Nasze doświadczenie oraz wiedza pozwalają nam dostarczać rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży.
Jako autoryzowany przedstawiciel i dystrybutor renomowanych marek, takich jak POSNET i NOVITUS, zapewniamy dostęp do nowoczesnych technologii. Oferujemy również zaawansowane oprogramowanie księgowo-magazynowe, które wspiera firmy w efektywnym zarządzaniu zasobami. Nasze usługi obejmują także projektowanie i instalację sieci LAN oraz systemów alarmowych i monitoringu, co zapewnia bezpieczeństwo i niezawodność w każdym aspekcie działalności.
Elwa stawia na innowacje i ciągły rozwój, aby dostarczać produkty i usługi najwyższej jakości. Regularnie monitorujemy nowości w branży, aby nasi klienci mogli korzystać z najnowszych rozwiązań technologicznych. Zapraszamy do odwiedzenia naszego punktu w centrum Bielska Podlaskiego, gdzie z przyjemnością pomożemy w doborze odpowiednich produktów i usług.