Firma PIANKAELECTRO Sp. z o.o. została założona w 1997 roku i specjalizuje się w produkcji, imporcie oraz dystrybucji wyrobów z branży elektrotechnicznej. Naszymi klientami są hurtownie elektryczne, sklepy elektryczne, firmy instalatorskie oraz... zakłady przemysłowe i energetyczne. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym kable i przewody elektroenergetyczne, osprzęt do montażu linii napowietrznych i kablowych, a także zabezpieczenia modułowe i osprzęt elektryczny. Naszym celem jest dostarczanie produktów o najwyższej jakości w terminie, co jest kluczowe dla zadowolenia naszych klientów.
W naszej ofercie znajdują się również gniazda i wtyki telefoniczne, przewody koncentryczne do telewizji, a także przewody do sieci komputerowych. Dodatkowo, oferujemy multimetry cyfrowe i analogowe, które są niezbędne w codziennej pracy elektryków i instalatorów. Nasza hurtownia prowadzi sprzedaż zarówno hurtową, jak i detaliczną, co pozwala na elastyczne dostosowanie się do potrzeb klientów.
Zachęcamy do składania zamówień drogą elektroniczną lub faksem. Oferujemy dogodne warunki współpracy, a dla stałych klientów przygotowaliśmy atrakcyjne terminy płatności. Nasza siedziba znajduje się w Markach, gdzie można osobiście zapoznać się z naszą ofertą oraz skonsultować szczegóły zamówienia.