Biuro Piasecka Nieruchomości oferuje kompleksowe usługi w zakresie obrotu nieruchomościami, w tym kupna, sprzedaży oraz wynajmu mieszkań, domów, działek i lokali użytkowych. Nasza oferta obejmuje również pomoc prawną, doradztwo kredytowe oraz
przygotowanie niezbędnych dokumentów do transakcji. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszego zespołu, zapewniamy bezpieczeństwo oraz profesjonalizm w każdej transakcji.
W ramach naszych usług zajmujemy się także sprzedażą nieruchomości zadłużonych oraz komorniczych, a także wykupem nieruchomości z zasobów ZBiLK. Oferujemy pomoc w zakresie zasiedzeń, spadków i darowizn, a także doradztwo w kwestiach podatkowych związanych z nieruchomościami. Nasze biuro dba o to, aby każdy klient otrzymał indywidualne podejście oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostosowane do potrzeb zarówno osób prywatnych, jak i firm. Nasza oferta obejmuje również audyty i certyfikaty energetyczne, co czyni naszą propozycję jeszcze bardziej kompleksową. Jesteśmy przekonani, że z nami znajdziesz idealną nieruchomość lub skutecznie sprzedasz swoją.