Studio pilatesu współczesnego w Starej Miłosnej oferuje nowoczesne podejście do klasycznej metody Josepha Pilatesa. Dzięki zastosowaniu najnowszej wiedzy z zakresu anatomii, fizjoterapii i biomechaniki ruchu, ćwiczenia są bezpieczniejsze i... bardziej dostosowane do potrzeb współczesnego człowieka. W dobie siedzącego trybu życia, pilates staje się doskonałym narzędziem do poprawy zdrowia i samopoczucia, wzmacniając mięśnie głębokie, stabilizując kręgosłup oraz poprawiając postawę ciała.
Nasze studio stawia na indywidualne podejście do każdego klienta, co pozwala na maksymalne efekty w bezpiecznym i kontrolowanym środowisku. Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych instruktorów, którzy dbają o to, aby każdy uczestnik czuł się komfortowo i mógł pracować nad swoimi możliwościami. W ofercie znajdują się różnorodne formy pilatesu, w tym zajęcia na macie, reformerze oraz treningi funkcjonalne, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Pilates współczesny to nie tylko trening fizyczny, ale także sposób na poprawę samopoczucia emocjonalnego. Prawidłowy oddech, którego uczymy się podczas zajęć, wpływa pozytywnie na nasze emocje, uwalnia od stresu i wzmacnia koncentrację. Zapraszamy do naszego kameralnego studia, gdzie w miłej atmosferze można znaleźć harmonię między ciałem a umysłem.