Firma Piomex specjalizuje się w odnowie i adaptacji obiektów mieszkalnych w starych kamienicach w centrum Krakowa. Nasze działania obejmują kompleksowe odnawianie, modernizację oraz wykańczanie budynków w wysokim standardzie. Współpracujemy tylko... z doświadczonymi firmami budowlanymi, co zapewnia jakość naszych usług. Prace specjalistyczne są realizowane przez wykwalifikowanych podwykonawców, co pozwala nam na zachowanie najwyższych standardów w każdym etapie realizacji projektu.
Wszystkie nasze apartamenty i biura są w pełni wykończone i gotowe do zamieszkania. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań architektonicznych oraz materiałów najnowszej generacji, odrestaurowane mieszkania wyróżniają się wysokim standardem. Oferujemy różnorodne mieszkania do wynajęcia, w tym dwu-poziomowe apartamenty z bezpośrednim dostępem do ogrodu, które zapewniają komfort i przestronność.
Nasza firma działa na rynku od 2001 roku, zdobywając cenne doświadczenie w zakresie kupna, sprzedaży oraz wynajmu nieruchomości. Z pasją podchodzimy do każdego projektu, starając się przywrócić blask historycznym budynkom, jednocześnie dostosowując je do potrzeb współczesnych mieszkańców. Kraków jest naszym domem, dlatego angażujemy się w rozwój kulturalny i komercyjny tego miasta.