Platinium Cast to wiodąca agencja PR i marketingowa, która od 2009 roku współpracuje z wizjonerskimi markami, tworząc znaczącą komunikację, która intryguje klientów. Nasza agencja, z siedzibą w Polsce, działa na całym świecie, oferując kompleksowe
usługi w zakresie public relations, marketingu influencerów oraz mediów społecznościowych. Dzięki ponad 13,5 tysiąca współpracom z influencerami, osiągamy zasięg przekraczający 144 miliony odbiorców, co czyni nas numerem 1 w Polsce na Instagramie.
Nasze podejście do PR opiera się na budowaniu długoterminowych relacji z dziennikarzami, co prowadzi do zwiększenia świadomości marki wśród konsumentów. Realizujemy innowacyjne kampanie, które angażują setki mikro i nano influencerów, skutecznie promując markę i kształtując trendy. Nasz zespół łączy kreatywność z wysoką jakością, co pozwala nam na dostarczanie treści w różnych formatach, które odpowiadają na zmieniające się zachowania i technologie.
W Platinium Cast nie tylko reagujemy na istniejące trendy, ale także przewidujemy, co przyniesie przyszłość. Naszym celem jest wspieranie klientów w tworzeniu strategii wzrostu, które przynoszą realną wartość. Oferujemy pełne wsparcie w zakresie organizacji wydarzeń, produkcji treści oraz działań CSR, co pozwala nam na kompleksowe podejście do komunikacji marki.