Pledziewicz Kancelaria w Toruniu oferuje kompleksowe usługi prawne w zakresie kredytów frankowych, obrony dłużników oraz upadłości konsumenckiej. Nasz zespół prawników specjalizuje się w dochodzeniu roszczeń od instytucji finansowych, co pozwala... klientom na odzyskanie należnych im pieniędzy. Dzięki doświadczeniu w prowadzeniu spraw przed sądami w całej Polsce, jesteśmy w stanie skutecznie reprezentować naszych klientów w sporach z bankami oraz firmami pożyczkowymi.
W ramach naszych usług oferujemy bezpłatną analizę prawną umów kredytowych, co pozwala na weryfikację ich zgodności z obowiązującym prawem. Klienci mogą liczyć na nasze wsparcie w sprawach dotyczących unieważnienia umów kredytów waloryzowanych walutami obcymi, w tym frankiem szwajcarskim. Nasze sukcesy w tej dziedzinie, takie jak unieważnienie umowy kredytowej na kwotę 4,2 mln zł, świadczą o wysokiej skuteczności naszych działań.
Dodatkowo, oferujemy pomoc w zakresie upadłości konsumenckiej, co może być kluczowe dla osób zmagających się z problemami finansowymi. Nasza kancelaria zapewnia kompleksowe przygotowanie dokumentów oraz doradztwo w zakresie najlepszych rozwiązań dla klientów. Jesteśmy dostępni dla klientów z całej Polski, a nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego z nich.