Domki Pod Łysą Górą to malowniczy obiekt położony w Nałęczowie, w pobliżu rzeki Bystra. Oferujemy wyjątkowe doświadczenia w otoczeniu natury, które sprzyjają relaksowi i wyciszeniu. Nasze domki są idealnym miejscem na ucieczkę od zgiełku miasta,... gdzie można cieszyć się pięknem zieleni i spokoju. W obiekcie znajdują się wysokiej jakości udogodnienia, takie jak sauna, jacuzzi oraz strefa grillowa, co sprawia, że każdy pobyt staje się niezapomnianym przeżyciem.
Oferujemy trzy różne domki, każdy z unikalnym charakterem i stylem, aby sprostać różnym oczekiwaniom naszych gości. W każdym z domków można znaleźć komfortowe warunki do wypoczynku, a także dostęp do atrakcji, takich jak ognisko, staw i łowisko. Dodatkowo, dla miłośników aktywnego wypoczynku, dostępne są rowery oraz siłownia na świeżym powietrzu.
Nasze miejsce to doskonała propozycja dla par, które pragną spędzić romantyczny weekend, jak i dla osób szukających chwili wytchnienia w otoczeniu przyrody. Zapraszamy do rezerwacji i odkrywania uroków Nałęczowa oraz okolic.