Podpunkt to nagradzana agencja brandingowa z siedzibą w Warszawie, która łączy różnorodne dyscypliny projektowe, aby dostarczać kompleksowe rozwiązania w zakresie brandingu i komunikacji. Nasz zespół składa się z doświadczonych projektantów,... programistów i menedżerów, którzy prowadzą klientów przez cały proces - od strategii i koncepcji, przez projektowanie, aż po produkcję. Dzięki temu, że wszystkie usługi są realizowane pod jednym dachem, możemy zapewnić spójność i wysoką jakość naszych projektów.
Nasze podejście do projektowania opiera się na zrozumieniu celów biznesowych i potrzeb klientów. Wierzymy, że design jest potężnym narzędziem, które, gdy jest dobrze wykonane, może przynieść znaczące rezultaty. Nasze doświadczenie w różnych branżach, takich jak sztuka, edukacja, zdrowie i uroda, pozwala nam na tworzenie unikalnych i efektywnych rozwiązań, które odpowiadają na specyfikę każdego projektu.
Podpunkt współpracuje z wieloma renomowanymi klientami, w tym muzeami, instytucjami edukacyjnymi oraz markami z sektora zdrowia i żywności. Nasze projekty zdobyły liczne nagrody, co potwierdza naszą pozycję na rynku. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i z przyjemnością podejmujemy się realizacji innowacyjnych projektów, które wymagają kreatywnego podejścia i zaawansowanej wiedzy technicznej.