Stacja kontroli pojazdów WSPRITS "Meditrans" SPZOZ w Warszawie oferuje kompleksowe usługi diagnostyczne dla różnych typów pojazdów. Nasza stacja jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 21:00 oraz w soboty od 7:00 do 15:00.... Oferujemy przeglądy techniczne samochodów osobowych, motocykli oraz pojazdów z instalacjami gazowymi. Nasz zespół wykwalifikowanych diagnostów zapewnia rzetelną ocenę stanu technicznego pojazdów, co jest kluczowe dla bezpieczeństwa na drodze.
W ramach naszych usług przeprowadzamy również badania okresowe, które są wymagane przez prawo. Ceny przeglądów są konkurencyjne, a jakość usług wyróżnia nas na tle innych stacji. Dodatkowo, oferujemy możliwość wynajmu miejsc garażowych oraz myjni samochodowej, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną dla klientów.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne w dogodnych godzinach. Nasza stacja znajduje się w Warszawie przy ul. Jana Pawła Woronicza 19, co ułatwia dojazd. Jesteśmy do dyspozycji klientów, którzy mogą skontaktować się z nami telefonicznie lub mailowo w celu umówienia wizyty.