Hestia Oświęcim to agencja ubezpieczeniowa, która rozpoczęła swoją działalność w 1998 roku. Nasza placówka w Oświęcimiu została uruchomiona 1 sierpnia 2004 roku jako Agencja Wyłączna Grupy Ergo Hestia. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży... ubezpieczeniowej, skutecznie dobieramy produkty, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Oferujemy szeroki wachlarz ubezpieczeń, w tym dla klientów indywidualnych, małych firm oraz dużych przedsiębiorstw. Naszym celem jest zapewnienie realnej ochrony, a nie tylko formalności związanych z ubezpieczeniem.
W naszej agencji stawiamy na profesjonalizm i rzetelność. Każdy klient jest dla nas partnerem, a atmosfera współpracy sprawia, że czują się oni ważni i doceniani. Zajmujemy się nie tylko sprzedażą ubezpieczeń, ale również pomocą w przypadku wystąpienia szkody. Nasza kadra, mimo niewielkiej obsady, nieustannie się rozwija i zdobywa uznanie w oczach klientów. Jesteśmy przekonani, że nasze podejście do klienta oraz etyka zawodowa są kluczowe w budowaniu długotrwałych relacji.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z nami. Jesteśmy tu, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i pomóc w doborze odpowiednich ubezpieczeń, które zapewnią Ci spokój i bezpieczeństwo.