Polauto to wiodący sklep i serwis samochodowy zlokalizowany w Markach pod Warszawą, w Centrum Handlowym M1. Oferujemy szeroki asortyment produktów motoryzacyjnych oraz usługi serwisowe. Nasza przestrzeń handlowa o powierzchni 300 m2 pomieściła... ponad 5000 produktów, w tym opony, akumulatory, oleje, kosmetyki oraz części i akcesoria samochodowe. Dzięki 6 podnośnikom, nasi klienci mogą skorzystać z szybkiej i profesjonalnej obsługi serwisowej, co czyni nas jednym z największych samoobsługowych sklepów motoryzacyjnych w regionie.
W Polauto stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Nasz zespół doświadczonych doradców służy pomocą w doborze odpowiednich produktów oraz usług. Oferujemy również możliwość umówienia się na serwis online lub telefonicznie, co ułatwia planowanie wizyty. Nasza oferta obejmuje nie tylko sprzedaż, ale także wynajem sprzętu transportowego, takiego jak kufry czy bagażniki, co czyni nas kompleksowym centrum motoryzacyjnym.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu stacjonarnego, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz nowych opon, czy chcesz wykonać przegląd swojego pojazdu, Polauto to miejsce, które spełni Twoje oczekiwania. Gwarantujemy krótkie terminy realizacji oraz wysoką jakość świadczonych usług.