Nasza firma oferuje całodobową pomoc drogową oraz usługi dźwigowe na terenie całego kraju. Działamy na rynku od 2007 roku, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz odpowiedni sprzęt techniczny. Posiadamy nowoczesne pojazdy holownicze, w... tym ciężkie holowniki przystosowane do transportu aut ciężarowych. Dzięki temu jesteśmy w stanie szybko i sprawnie reagować na potrzeby naszych klientów, niezależnie od pory dnia czy nocy.
Oferujemy nie tylko holowanie pojazdów, ale także usługi transportowe oraz dźwigowe. Nasza oferta obejmuje również naprawę siłowników oraz zakuwanie węży hydraulicznych. Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, co sprawia, że możemy pomóc w każdej awaryjnej sytuacji. Współpracujemy z wieloma firmami ubezpieczeniowymi, co umożliwia nam realizację usług w ramach Assistance Polska, w tym bezgotówkowe holowanie po kolizjach.
Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz pełne zadowolenie klientów. Wychodząc naprzeciw wymaganiom rynku, systematycznie modernizujemy nasz sprzęt i powiększamy flotę pojazdów holowniczych. Dzięki temu możemy sprostać różnorodnym wyzwaniom, jakie stawia przed nami branża pomocy drogowej.