Pomoc drogowa w Jaworznie to usługa, która zapewnia szybką i skuteczną pomoc w sytuacjach awaryjnych na drodze. Nasza firma działa 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co oznacza, że niezależnie od pory dnia czy nocy, jesteśmy gotowi do
działania. Dzięki doskonałej znajomości topografii regionu, jesteśmy w stanie dotrzeć do Ciebie w ciągu zaledwie 20 minut. Obsługujemy nie tylko Jaworzno, ale także okoliczne miejscowości, w tym Sosnowiec, Mysłowice, Katowice i Chrzanów.
Nasza flota nowoczesnych autolawet jest regularnie serwisowana, co gwarantuje bezpieczeństwo transportu Twojego pojazdu. Oferujemy różnorodne usługi, w tym holowanie samochodów osobowych, dostawczych oraz motocykli. Dodatkowo, w przypadku awarii, zapewniamy mobilny serwis, który obejmuje awaryjne odpalanie auta, wymianę koła oraz dowóz paliwa. Nasze wyciągarki są przystosowane do pracy w trudnych warunkach, co pozwala nam skutecznie wyciągać pojazdy z rowów czy innych niebezpiecznych miejsc.
Wybierając naszą pomoc drogową, zyskujesz pewność, że Twoje potrzeby zostaną zaspokojone szybko i profesjonalnie. Jesteśmy dostępni przez cały rok, co czyni nas idealnym partnerem w sytuacjach kryzysowych na drodze.