Pool Broker Ubezpieczenia to firma brokerska, która rozpoczęła swoją działalność na początku lat dziewięćdziesiątych. W listopadzie 2000 roku została zarejestrowana jako spółka z o.o. Dzięki doświadczeniu założycieli, firma dynamicznie się rozwija... i umacnia swoją pozycję na rynku ubezpieczeń w regionie. W 2011 roku Pool Broker stał się członkiem Lubelskiego Klubu Biznesu, co potwierdza jego znaczenie w lokalnej społeczności biznesowej.
Nasza oferta obejmuje audyt funkcjonujących programów ubezpieczeniowych oraz profesjonalne doradztwo w zakresie budowy i optymalizacji tych programów. Dzięki szczegółowej analizie ofert ubezpieczeniowych, jesteśmy w stanie rekomendować najlepsze rozwiązania dla naszych klientów. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych pracowników, z których większość posiada zdany egzamin dla brokerów ubezpieczeniowych, co potwierdza ich wiedzę i umiejętności.
W Pool Broker Ubezpieczenia stawiamy na młodych, kreatywnych i zaangażowanych pracowników, którzy są motorem napędowym naszej firmy. Naszym celem jest zapewnienie klientom najwyższej jakości usług oraz wsparcia w likwidacji szkód. Dzięki współpracy z odpowiednimi działami w firmach naszych klientów, jesteśmy w stanie przygotować i wdrożyć korzystne programy ochrony ubezpieczeniowej, które odpowiadają na ich potrzeby.