Prodom & Posesja to firma z ponad 25-letnim doświadczeniem w zarządzaniu wspólnotami mieszkaniowymi. Nasza misja polega na zapewnieniu stabilności i spokoju mieszkańców, co osiągamy dzięki efektywnym rozwiązaniom dostosowanym do potrzeb wspólnot.... Jesteśmy otwarci na dialog z mieszkańcami, co pozwala nam na bieżąco reagować na ich potrzeby i oczekiwania. Nasze podejście opiera się na zrozumieniu specyfiki każdej wspólnoty oraz na zaangażowaniu w jej rozwój.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksowe zarządzanie nieruchomościami, w tym obsługę techniczną, księgową oraz prawną. Nasze działania obejmują planowanie i realizację remontów, monitorowanie konserwacji oraz prowadzenie dokumentacji. Dzięki współpracy z doświadczonym zespołem specjalistów, jesteśmy w stanie zapewnić mieszkańcom bezpieczeństwo oraz pozytywne doświadczenia związane z życiem w wspólnocie.
Nasza oferta obejmuje również profesjonalne podejście do windykacji należności oraz organizację zebrań wspólnoty. Dzięki dostępowi do platformy mieszkańca, mieszkańcy mogą łatwo komunikować się z zarządem oraz śledzić sprawy dotyczące wspólnoty. Prodom & Posesja to gwarancja rzetelności i efektywności w zarządzaniu nieruchomościami, co potwierdza wysoki wskaźnik zadowolenia naszych klientów.