Pralnia dywanów Bryza w Lublinie oferuje kompleksowe usługi prania dywanów, w tym dywanów shaggy, wełnianych oraz wiskozowych. Nasza metoda prania na wskroś polega na dokładnym trzepaniu, praniu, płukaniu, wirowaniu i suszeniu dywanów w
kontrolowanych warunkach. Dzięki temu skutecznie usuwamy nie tylko zabrudzenia z powierzchni, ale także kurz, piasek, alergeny oraz inne zanieczyszczenia, które gromadzą się głęboko w strukturze dywanu. Pranie na wskroś jest znacznie bardziej efektywne niż tradycyjne czyszczenie odkurzaczem, co czyni naszą ofertę wyjątkową na rynku lubelskim.
W naszej pralni korzystamy z profesjonalnego sprzętu oraz środków czyszczących renomowanych marek, takich jak Chemspec i Prochem. Każdy dywan jest traktowany indywidualnie, a metody czyszczenia są dostosowywane do rodzaju włókna oraz stopnia zabrudzenia. Oferujemy również usługi dodatkowe, takie jak eliminacja roztoczy, usuwanie zapachów oraz sierści zwierząt. Nasz zespół składa się z doświadczonych pracowników, którzy regularnie poszerzają swoją wiedzę w zakresie pielęgnacji tekstyliów, co pozwala nam na skuteczne czyszczenie zarówno dywanów syntetycznych, jak i bardziej wymagających dywanów wełnianych czy wiskozowych.
Dzięki własnemu transportowi, możemy zorganizować odbiór dywanów od klienta oraz ich zwrot po zakończeniu prania. Nasza pralnia znajduje się przy ul. Szczytowej 11 w Lublinie, gdzie zapewniamy szybkie i profesjonalne usługi prania dywanów.