Niezależny broker ubezpieczeniowy

Dane kontaktowe
Witamy w porównywarce ubezpieczeń!

Chcą Państwo zaoszczędzić pieniądze?
W takim razie proszę obliczyć najkorzystniejszą składkę dla swojego pojazdu w wybranych towarzystwach ubezpieczeniowych....

Dane kontaktowe

Cena/Stosunek jako
Bardzo dobra (5,00)

6 opinii na ProvenExpert.com

Rekomendacja
Dzięki przyjaznym poradom, szybkiemu przetwarzaniu i nieskomplikowanej zmianie na nowe ubezpieczenie.

Gdybym wiedział o tym brokerze ubezpieczeniowym wcześniej, mógłbym zaoszczędzić sobie wiele czasu i podróży.
05.12.2025Hendrik Kostowski
Szanowny Panie Kostowski,

Bardzo dziękujemy za szczegółową i pozytywną recenzję oraz za przyznanie nam 5 gwiazdek we wszystkich kategoriach. Cieszymy się, że tak pozytywnie ocenił Pan nasze przyjazne doradztwo, szybkie przetwarzanie i nieskomplikowaną zmianę ubezpieczenia.

Pański komentarz, że dzięki naszemu wsparciu był Pan w stanie zaoszczędzić wiele czasu i wysiłku, potwierdza nasze dążenie do zapewnienia skutecznego, zrozumiałego i zorientowanego na klienta doradztwa ubezpieczeniowego.

Dziękujemy za zaufanie - z przyjemnością będziemy służyć Państwu radą i pomocą w przyszłości.

Rekomendacja
Absolutnie świetny zespół. Naprawdę można na nich polegać i zawsze służą pomocą. Naprawdę nie można tego porównywać z innymi dostawcami usług. Tutaj otrzymują Państwo najlepszą obsługę, jaką można sobie wyobrazić i mogę ją tylko polecić innym - pierwsza klasa!
21.07.2025Anonimowo
Drogi Jeffrey'u,

Bardzo dziękujemy za Pana świetną recenzję i słowa uznania. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że postrzega Pan nasz zespół jako niezawodny, pomocny i wyraźnie wyróżniający się na tle innych usługodawców - to jest dokładnie to, do czego dążymy.

Jako odnoszący sukcesy przedsiębiorca wie Pan, jak ważna jest niezawodność, jakość usług i szybkie wsparcie. Tym bardziej cenimy sobie Państwa zaufanie i wyraźną rekomendację.

Z niecierpliwością czekamy na współpracę z Państwem w przyszłości i chętnie pomożemy w każdej chwili.

Z wyrazami szacunku
28.11.2025Anonimowo
Panie i Panowie,

Bardzo dziękujemy za anonimową recenzję i 5 gwiazdek, które konsekwentnie nam Państwo przyznają. Cieszymy się, że są Państwo w pełni zadowoleni z jakości naszych usług, doradztwa, realizacji, obsługi klienta i stosunku jakości do ceny.

Anonimowe opinie są dla nas również ważnym dowodem zaufania i potwierdzeniem, że dbamy o każdego klienta z najwyższą starannością, rzetelnością i fachowością.

Dziękujemy za Państwa rekomendację. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w każdej chwili.

09.10.2025Nflaming@gmx.de
Drogi Panie Flaming,

Bardzo dziękujemy za doskonałą recenzję i 5 gwiazdek, które konsekwentnie nam Pan przyznaje. Cieszymy się, że jest Pan w pełni zadowolony z jakości naszych usług, doradztwa, wdrożenia, obsługi klienta i stosunku jakości do ceny.

Pańska pozytywna opinia potwierdza nasze dążenie do zapewnienia naszym klientom niezawodnej, przejrzystej i wysoce profesjonalnej obsługi.

Dziękujemy za Państwa zaufanie. Będziemy szczęśliwi mogąc być Państwa partnerem kontaktowym w przyszłości.

28.08.2025Anonimowo
Panie i Panowie,

Bardzo dziękujemy za Państwa recenzję i doskonałą ogólną ocenę 5,00 gwiazdek. Cieszymy się, że ocenili Państwo nasze usługi, doradztwo, wdrożenie, obsługę klienta i stosunek jakości do ceny jako "bardzo dobre".

Państwa pozytywne opinie - nawet bez wymieniania nazwisk - są cennym potwierdzeniem naszej codziennej pracy dla całego naszego zespołu. Naszym celem jest dostosowanie każdej konsultacji w sposób przejrzysty, skuteczny i indywidualny do potrzeb naszych klientów.

Dziękujemy za Państwa zaufanie i rekomendację. Cieszymy się, że będziemy mogli służyć Państwu w przyszłości.

21.07.2025Marco Dias
Drogi Marco,

Bardzo dziękujemy za doskonałą recenzję i 5 gwiazdek, które konsekwentnie nam Pan przyznaje. Cieszymy się, że jest Pan tak zadowolony z naszych porad, realizacji, obsługi klienta i stosunku jakości do ceny.

Państwa pozytywna opinia jest wielką motywacją dla całego naszego zespołu i potwierdza nasze dążenie do oferowania Państwu niezawodnych, przejrzystych i wysokiej jakości usług przez cały czas.

Dziękujemy za zaufanie - nadal będziemy do Państwa dyspozycji.

Z wyrazami szacunku

23 Oceny na Facebook

05.10.2025
Oceń teraz

Wiadomość do Primus Finanzdienst GmbH

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 09.09.2017  |  Ostatnia aktualizacja: 14.12.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH