PRO-MEDIA to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje kompleksowe usługi w zakresie naprawy i konserwacji sprzętu komputerowego. Nasze wieloletnie doświadczenie pozwala nam skutecznie diagnozować i naprawiać usterki związane z płytami... głównymi, wyświetlaczami oraz innymi komponentami. Specjalizujemy się w serwisie notebooków i projektorów, a także w modernizacji i sprzedaży akcesoriów do tych urządzeń. Dzięki naszym usługom, klienci mogą cieszyć się sprawnym działaniem swojego sprzętu bez zbędnych przestojów.
Naszym atutem jest mobilność – dojeżdżamy do klienta, co pozwala na szybką diagnozę i naprawę usterki na miejscu. W sytuacjach, gdy naprawa wymaga więcej czasu, oferujemy sprzęt zastępczy na atrakcyjnych warunkach. Współpracujemy z wieloma dostawcami, co umożliwia nam dostarczenie części do większości notebooków, w tym tych nietypowych. Wszystkie oferowane przez nas części pochodzą z pewnych źródeł i są objęte gwarancją od 3 do 12 miesięcy, z możliwością przedłużenia do 24 miesięcy w indywidualnych przypadkach.
Zaufali nam zarówno klienci indywidualni, jak i małe oraz duże firmy. Nasza reputacja opiera się na wysokiej jakości usług oraz zadowoleniu klientów, co potwierdzają liczne rekomendacje. Jesteśmy gotowi, aby sprostać wszelkim wyzwaniom związanym z naprawą i konserwacją sprzętu komputerowego.