PROCESOR to serwis komputerowy, który łączy pasję do technologii z profesjonalizmem w obsłudze klientów. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym pogwarancyjny serwis laptopów, komputerów stacjonarnych oraz telefonów. Nasza oferta obejmuje również... sprzedaż sprzętu komputerowego, telefonów i akcesoriów, co czyni nas kompleksowym punktem obsługi dla osób prywatnych oraz firm. Działamy stacjonarnie w Godowie oraz oferujemy dojazd do klientów na terenie powiatu wodzisławskiego.
Nasze usługi serwisowe obejmują m.in. formatowanie dysków, instalację systemów operacyjnych, usuwanie wirusów oraz czyszczenie sprzętu z kurzu. Wymieniamy matryce, klawiatury, gniazda zasilające oraz przeprowadzamy konserwację układów chłodzenia. Dzięki stałemu wsparciu IT, jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Nasza oferta jest dostosowana do aktualnych trendów rynkowych, co zapewnia najwyższą jakość świadczonych usług.
W PROCESORze stawiamy na indywidualne podejście do klienta. Każde zlecenie traktujemy z należytą starannością, a wyceny usług są dostosowywane do specyfiki problemu. Nasz zespół to doświadczeni specjaliści, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby sprostać wymaganiom rynku. Zapraszamy do kontaktu w celu uzyskania szczegółowych informacji oraz wyceny usług.