PROFISOL to firma budowlana, która od 2016 roku specjalizuje się w budowie wielkopowierzchniowych farm fotowoltaicznych. Nasza działalność obejmuje nie tylko Polskę, ale także inne kraje Unii Europejskiej, takie jak Niemcy, Holandia, Czechy,
Litwa, Łotwa i Estonia. Dzięki współpracy z największymi Generalnymi Wykonawcami w Polsce, jesteśmy w stanie realizować projekty o łącznej mocy 300-400 MWp. Nasze zaangażowanie oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia sprawiają, że zyskujemy zaufanie naszych klientów.
Oferujemy kompleksowe usługi, w tym instalacje PV pod klucz, co oznacza, że przeprowadzamy inwestora przez każdy etap realizacji projektu. Nasze doświadczenie w budowie linii energetycznych oraz montażu stacji transformatorowych pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Dodatkowo, zapewniamy wsparcie serwisowe dla właścicieli farm fotowoltaicznych, co obejmuje naprawy, przeglądy oraz konserwację instalacji.
W PROFISOL kładziemy duży nacisk na jakość i bezpieczeństwo. Posiadamy certyfikaty ISO 9001 oraz ISO 45001, co potwierdza nasze zaangażowanie w utrzymanie najwyższych standardów w zakresie zarządzania jakością oraz bezpieczeństwa i higieny pracy. Nasza kadra składa się z doświadczonych specjalistów, co pozwala nam na efektywne zarządzanie projektami oraz ich terminową realizację.