Firma PROINSTAL, założona w 2005 roku, specjalizuje się w projektowaniu i wykonawstwie w branży elektrycznej. Nasza działalność obejmuje współpracę z różnymi pracowniami architektonicznymi, konstrukcyjnymi, sanitarnymi oraz drogowymi. Dzięki... posiadanym uprawnieniom do pełnienia funkcji kierownika robót oraz inspektora nadzoru inwestorskiego, zapewniamy wysoką jakość usług. Wystawiamy również świadectwa charakterystyki energetycznej dla wszelkich budynków, co jest istotnym elementem w kontekście efektywności energetycznej budowli.
Nasze bogate doświadczenie w realizacji obiektów liniowych i kubaturowych pozwala nam na skuteczne zarządzanie projektami oraz dostosowywanie się do potrzeb klientów. W ramach naszej oferty zapewniamy kompleksową obsługę inwestycji, w tym kosztorysowanie, pomiary elektryczne oraz doradztwo techniczne. Nasze podejście do każdego projektu opiera się na indywidualnych potrzebach klienta oraz na dbałości o szczegóły, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
W ciągu lat działalności zrealizowaliśmy wiele projektów, które obejmowały zarówno obiekty użyteczności publicznej, jak i budynki mieszkalne. Nasza firma stawia na innowacyjność oraz nowoczesne rozwiązania technologiczne, co pozwala nam na efektywne i bezpieczne wykonawstwo. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się realizacji skomplikowanych projektów budowlanych.