Firma Proksim Usługi Informatyczne i Edukacyjne została założona w 2016 roku przez Rafała Kamińskiego. Od tego czasu zrealizowaliśmy wiele interesujących projektów, szkoleń i kursów dla około 200 klientów w Polsce oraz 25 za granicą. Nasza... działalność opiera się na pasji do nowoczesnych technologii, w tym informatyki, robotyki i elektroniki. Wierzymy, że wspierając ludzi w nauce, przyczyniamy się do rozwoju ich talentów i umiejętności.
W Proksim stawiamy na jakość i innowacyjność. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje poprzez szkolenia i zdobywanie certyfikatów. Dzięki temu możemy oferować naszym klientom rozwiązania dostosowane do ich indywidualnych potrzeb. Dbamy o każdy szczegół, aby zapewnić najwyższą jakość usług, co potwierdzają zadowoleni klienci.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym obsługę informatyczną, kursy dla dzieci i młodzieży, a także pomoc w edukacji zdalnej. Jesteśmy otwarci na współpracę z różnymi instytucjami, co pozwala nam na ciągły rozwój i dostosowywanie oferty do zmieniających się potrzeb rynku. Wierzymy, że najlepsze pomysły powstają w przyjaznej atmosferze, dlatego stawiamy na zgrany zespół i kreatywność.