Promenada Studio to agencja reklamowa z siedzibą w Zamościu, która działa na rynku od 13 lat. Nasze doświadczenie pozwoliło nam zrozumieć potrzeby klientów i dostarczać im nowoczesne oraz kreatywne rozwiązania. Współpracujemy z wykwalifikowanym... zespołem, który dba o jakość realizowanych projektów. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, które pomagają w budowaniu widoczności marki.
Gadżety reklamowe to jeden z naszych kluczowych obszarów działalności. Oferujemy różnorodne produkty, które mogą stać się doskonałym narzędziem promocji. Dzięki nim Twoi klienci będą mogli zapamiętać Twoją markę na dłużej. Dodatkowo, nasza drukarnia zajmuje się produkcją ulotek, wizytówek, bannerów oraz tablic, co pozwala na kompleksową obsługę w zakresie materiałów reklamowych.
W zakresie projektów graficznych oferujemy kreatywne podejście, które zaskoczy Twoich klientów. Nasze nadruki na odzieży reklamowej i roboczej sprawią, że Twoja marka będzie bardziej widoczna. Obsługujemy również różnego rodzaju wydarzenia, takie jak targi, konferencje czy spotkania biznesowe, zapewniając materiały na każdą okazję. Nasze pakiety szkoleniowe oraz różnorodne gadżety to idealne rozwiązania dla firm, które chcą inwestować w rozwój swoich pracowników.