Firma ProTruck Sp. z o.o. specjalizuje się w kompleksowym serwisie pojazdów ciężarowych i dostawczych. Dzięki 12-letniemu doświadczeniu w naprawie i eksploatacji taboru ciężarowego, oferujemy szeroki zakres usług, w tym naprawy, diagnostykę oraz... obsługę naczep i przyczep wszystkich marek. Nasz serwis dysponuje ośmioma w pełni wyposażonymi stanowiskami, co pozwala na efektywne realizowanie różnorodnych napraw. Nasi mechanicy i specjaliści regularnie uczestniczą w cyklicznych szkoleniach, co zapewnia ciągły rozwój i podnoszenie jakości świadczonych usług.
W naszej ofercie znajdują się również usługi związane z elektroniką w pojazdach ciężarowych, blacharstwem i lakiernictwem, a także serwis ogumienia. Posiadamy specjalistyczne narzędzia oraz sprzęt diagnostyczny do obsługi układów renomowanych firm, takich jak Wabco, Knorr czy Haldex. Na miejscu dostępne są materiały eksploatacyjne oraz części do napraw bieżących, a w przypadku szczególnych zamówień realizujemy je w ciągu 24 godzin. Nasz magazyn zawiera ponad 10.000 części, co pozwala na szybkie reagowanie na potrzeby klientów.
Dodatkowo, oferujemy usługi holowania pojazdów na terenie kraju i zagranicy, a także dysponujemy samochodem serwisowym, który zapewnia pomoc w terenie. Nasza firma współpracuje z wieloma renomowanymi markami, co potwierdza nasze kompetencje i jakość usług.