Agencja reklamowa Proxart to kreatywna firma z siedzibą w Legnicy, która specjalizuje się w projektowaniu graficznym oraz druku. Naszą misją jest dostarczanie profesjonalnych narzędzi marketingowych, które pomagają naszym klientom w osiąganiu ich... celów biznesowych. Zespół doświadczonych specjalistów dba o wysoki poziom realizacji projektów, co przekłada się na satysfakcję naszych klientów. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym projektowanie logotypów, katalogów, ulotek oraz druki okolicznościowe.
W ramach naszej oferty zajmujemy się również tworzeniem stron internetowych, które są dostosowane do wymagań dostępności WCAG. Proxart to agencja interaktywna, która tworzy nowoczesne narzędzia wizerunkowe i sprzedażowe, skierowane do firm oraz organizacji publicznych. Nasze usługi obejmują także systemowe zarządzanie projektami internetowymi, co pozwala na efektywne zarządzanie treściami i ich aktualizację.
Dodatkowo, Proxart oferuje usługi w zakresie produkcji filmowej i fotografii. Specjalizujemy się w tworzeniu materiałów promocyjnych dla różnych branż, w tym turystyki, hotelarstwa oraz e-commerce. Nasze filmy reklamowe i zdjęcia są doskonałym sposobem na przyciągnięcie uwagi potencjalnych klientów oraz budowanie pozytywnego wizerunku marki.