Proxivia to firma, która stawia na bezpieczeństwo i prostotę w obszarze IT. Wierzymy, że technologia powinna ułatwiać życie, a nie je komplikować. Dlatego oferujemy kompleksowe wsparcie IT, które obejmuje wszystko, od zabezpieczenia danych po
innowacje w zakresie sztucznej inteligencji. Naszym celem jest umożliwienie klientom skupienia się na rozwoju ich biznesu, podczas gdy my zajmujemy się technologią.
Nasze usługi obejmują m.in. wdrożenie Microsoft 365, które zapewnia nowoczesne i bezpieczne środowisko pracy. Oferujemy również ochronę IT, która działa jak cyfrowa tarcza, chroniąca przed cyberatakami. Jako zewnętrzny dział IT, jesteśmy dostępni w każdej chwili, aby rozwiązywać codzienne problemy i dbać o sprawne działanie systemów. Nasze podejście opiera się na elastyczności i dostosowywaniu usług do indywidualnych potrzeb klientów.
W Proxivia nie tylko wdrażamy rozwiązania, ale także zapewniamy ich stałą opiekę. Nasz audyt ProCheck pozwala na dokładną diagnozę stanu środowiska IT, co umożliwia identyfikację obszarów do poprawy. Dzięki temu klienci mogą mieć pewność, że ich dane są bezpieczne, a technologia wspiera ich w codziennych wyzwaniach. Nasze usługi są dostępne w ramach prostego abonamentu, co sprawia, że współpraca z nami jest przejrzysta i korzystna.