Multi-Med Plus to renomowane Prywatne Centrum Medyczne zlokalizowane w sercu Łodzi, przy ulicy Kopernika 67/69, w bezpośrednim sąsiedztwie Dworca Kaliskiego. Od 2004 roku nieprzerwanie świadczymy usługi medyczne na najwyższym poziomie, dbając o... zdrowie mieszkańców województwa łódzkiego. Naszą misją jest zapewnienie pacjentom kompleksowej opieki opartej na wiedzy wybitnych specjalistów oraz dostępie do nowoczesnej aparatury diagnostycznej.
Jako wielospecjalistyczna placówka wyróżniamy się szerokim wachlarzem usług. Naszym priorytetem są dziedziny takie jak kardiologia, endokrynologia, a także onkologia – w tym ginekologia onkologiczna i chirurgia onkologiczna. Zapewniamy profesjonalne wsparcie w leczeniu niepłodności (zarówno kobiecej, jak i męskiej) oraz opiekę nad kobietami w ciąży. Nasz zespół uzupełniają doświadczeni lekarze z zakresu neurologii, neurochirurgii, nefrologii, hematologii, immunologii oraz interny. Prowadzimy również specjalistyczną poradnię laryngologiczną dedykowaną najmłodszym pacjentom, lecząc schorzenia uszu, zatok i dróg oddechowych u dzieci.
W Multi-Med Plus stawiamy na precyzyjną diagnostykę. Oferujemy pełen zakres badań USG, echokardiografię (echo serca), próby wysiłkowe oraz badanie metodą Holtera (EKG i ciśnieniowe). Posiadamy własny punkt pobrań do analiz laboratoryjnych oraz wykonujemy specjalistyczne biopsje cienkoigłowe (BACC). Dysponujemy nowoczesną salą zabiegową, umożliwiającą przeprowadzanie drobnych zabiegów chirurgicznych. Gwarantujemy krótkie terminy wizyt, rzetelność oraz indywidualne podejście do każdego pacjenta. Zaufaj naszemu kilkunastoletniemu doświadczeniu.