Little Academy to wyjątkowe przedszkole, które oferuje dzieciom pełną imersję językową, spędzając większość dnia w języku angielskim. Nasz autorski program, stworzony we współpracy z British Council, zapewnia dzieciom doskonałe przygotowanie do... przyszłej edukacji. Dzięki intensywnemu rozwojowi językowemu, dzieci uczą się płynności w językach obcych poprzez codzienną interakcję oraz różnorodne zajęcia edukacyjne.
W Little Academy kładziemy duży nacisk na rozwój intelektualny, emocjonalny i społeczny naszych podopiecznych. Nasze programy edukacyjne są dostosowane do międzynarodowych standardów, co pozwala dzieciom na zdobycie certyfikatu honorowanego na całym świecie. Wspieramy rozwój umiejętności życiowych, motorycznych oraz społecznych, co przygotowuje dzieci do funkcjonowania w zmieniającym się świecie.
Nasze przedszkola oferują bezpieczne i przyjazne środowisko, w którym dzieci mogą rozwijać się w międzynarodowym towarzystwie. Dzięki różnorodności kulturowej, dzieci uczą się współpracy, rozwiązywania konfliktów oraz budowania relacji z rówieśnikami. Wierzymy, że nauka przez zabawę jest kluczem do sukcesu, dlatego nasze programy są pełne inspirujących i angażujących aktywności.