PsycheClinic to nowoczesny gabinet psychologiczny na warszawskim Bemowie, który łączy profesjonalizm z empatycznym podejściem do klienta. Oferujemy psychoterapię indywidualną, terapię dla par oraz wsparcie psychologiczne w sytuacjach kryzysowych.... Pracujemy zarówno stacjonarnie w naszych gabinetach, jak i online, co daje możliwość elastycznego dopasowania formy spotkań do Twoich potrzeb i miejsca zamieszkania.
Nasz zespół tworzą psycholodzy i psychoterapeuci pracujący w różnych nurtach terapeutycznych – m.in. poznawczo-behawioralnym, psychodynamicznym i skoncentrowanym na rozwiązaniach. Dzięki temu możemy dobrać najlepszą formę pomocy do indywidualnych potrzeb klienta.
Specjalizujemy się w pracy z dorosłymi i młodzieżą doświadczającymi kryzysu, trudności emocjonalnych, obniżonego nastroju, lęku, problemów w relacjach czy sytuacji stresowych. Wyróżnia nas krótki czas oczekiwania na pierwszą wizytę, komfortowe warunki gabinetowe oraz możliwość prowadzenia sesji również w języku angielskim.
W PsycheClinic dbamy o to, aby każdy klient czuł się bezpiecznie i miał poczucie, że jego problemy są traktowane poważnie i z należytą uwagą. Stawiamy na atmosferę szacunku, dyskrecji i otwartości. Naszym celem jest nie tylko pomoc w przezwyciężeniu bieżących trudności, ale również wzmocnienie zasobów i umiejętności, które pozwolą lepiej radzić sobie w przyszłości.
Terapia dorosłych i młodzieży online i w gabineciekonsultacje psychologiczneterapia parinterwencja kryzysowapsychoterapia w języku polskim i angielskim