Pszczyński Ośrodek Rehabilitacyjno-Terapeutyczny to placówka medyczna, która oferuje kompleksową rehabilitację oraz terapię dla dzieci i dorosłych. Naszym celem jest przywracanie sprawności oraz poprawa jakości życia pacjentów poprzez... profesjonalną opiekę rehabilitacyjną. Zespół składa się z doświadczonych lekarzy, fizjoterapeutów, logopedów i psychologów, którzy z empatią i zaangażowaniem pomagają pacjentom w powrocie do zdrowia.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym rehabilitację ambulatoryjną, terapię logopedyczną oraz programy dla dzieci z zaburzeniami rozwojowymi. Nasza placówka działa w oparciu o kontrakt z Narodowym Funduszem Zdrowia, co umożliwia pacjentom korzystanie z większości świadczeń bezpłatnie. W Pszczyńskim Ośrodku Rehabilitacyjno-Terapeutycznym stawiamy na profesjonalizm, bezpieczeństwo oraz ciągłe doskonalenie jakości usług, co potwierdzają pozytywne opinie naszych pacjentów.
Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego pacjenta, jesteśmy w stanie dostosować terapie do ich potrzeb i oczekiwań. Nasza placówka jest w pełni przystosowana do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, co sprawia, że każdy może czuć się u nas komfortowo i bezpiecznie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i umówienia wizyty.