Awaria kanalizacji, wodna, gazu lub elektryczna może przytrafić się w najmniej oczekiwanym momencie. Na szczęście możesz wezwać nas. PTU to firma, która oferuje całodobowe pogotowie wodno-kanalizacyjne, dostępne 24 godziny na dobę, 7 dni w
tygodniu. Nasi doświadczeni eksperci w usuwaniu awarii kanalizacji obsługują zarówno klientów indywidualnych, jak i firmy oraz wspólnoty mieszkaniowe na terenie Śląska i Zagłębia. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i narzędziom najwyższej klasy, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie rozwiązać każdy problem związany z instalacjami technicznymi.
Nasza oferta obejmuje nie tylko usuwanie awarii, ale także konserwację i profilaktykę instalacji oraz urządzeń instalacyjnych. Rocznie obsługujemy blisko 8000 zgłoszeń, co świadczy o naszym doświadczeniu i zaufaniu, jakim obdarzają nas klienci. W przypadku awarii, nasi specjaliści są gotowi do działania w każdej chwili, co pozwala na minimalizację skutków awarii i szybkie przywrócenie sprawności instalacji.
Dzięki przystępnym cenom oraz profesjonalnemu podejściu do klienta, PTU stało się liderem w branży usług wodno-kanalizacyjnych. Nasza misja to usunięcie każdej awarii technicznej w jak najkrótszym czasie, niezależnie od jej przyczyny. Zaufaj nam i skontaktuj się z nami w razie potrzeby, a my zajmiemy się resztą.