Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych Sp. z o.o. w Gietrzwałdzie oferuje kompleksowe usługi kanalizacyjne, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania infrastruktury wodno-kanalizacyjnej. Nasza firma została założona w 2019 roku i od tego... czasu z powodzeniem realizuje zadania związane z zbiorowym odprowadzaniem ścieków oraz zapewnieniem dostępu do wody. Dzięki zespołowi wykwalifikowanych specjalistów, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie reagować na wszelkie awarie oraz problemy związane z siecią kanalizacyjną.
W ramach naszych usług oferujemy m.in. monitoring stanu sieci, usuwanie awarii oraz regularne przeglądy techniczne. Nasze działania mają na celu nie tylko bieżące utrzymanie infrastruktury, ale także zapobieganie przyszłym problemom. W przypadku awarii, nasi technicy są dostępni 7 dni w tygodniu, co pozwala na szybkie usunięcie usterek i minimalizację niedogodności dla mieszkańców.
Dodatkowo, prowadzimy badania jakości wody, aby zapewnić, że dostarczana woda spełnia wszystkie normy sanitarno-epidemiologiczne. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb lokalnej społeczności, a transparentność działań oraz komunikacja z mieszkańcami są dla nas priorytetem. Jesteśmy dumni z tego, że możemy przyczyniać się do poprawy jakości życia w Gietrzwałdzie.