PW Media to agencja marketingowa specjalizująca się w reklamie szkół językowych. Naszym celem jest pomoc w zapełnieniu grup oraz budowaniu silnej marki, która przyciąga rodziców. Dzięki naszemu systemowi naboru SEF, łączymy strategię, wizerunek i... reklamy w jeden spójny proces, co pozwala na efektywne pozyskiwanie uczniów. Z ponad 10-letnim doświadczeniem w marketingu, koncentrujemy się na dostosowywaniu działań do specyfiki szkół językowych, co przekłada się na realne wyniki.
W ramach naszych usług oferujemy bezpłatne konsultacje, podczas których analizujemy, gdzie mogą uciekać zapisy. Nasze podejście opiera się na czterech filarach: krystalizacji przekazu, mechanice zaufania, ekspozycji marki oraz stałej obsłudze naboru. Dzięki temu, rodzice szybko i łatwo mogą zrozumieć, dlaczego warto wybrać właśnie Twoją szkołę. Nasze działania są elastyczne i dostosowane do potrzeb każdej placówki, co pozwala na osiąganie przewidywalnych zapisów przez cały rok.
Z PW Media nie musisz obawiać się długoterminowych umów. Działamy miesiąc po miesiącu, co daje Ci pełną kontrolę nad współpracą. Nasz zespół składa się z ekspertów w dziedzinie marketingu, którzy pomogą Ci wyróżnić się na tle konkurencji i przyciągnąć nowych kursantów. Zaufaj nam i sprawdź, jak możemy pomóc Twojej szkole językowej.