Queris to firma, która specjalizuje się w dostarczaniu nowoczesnych systemów IT dla przemysłu oraz cyfrowej transformacji produkcji. Nasze rozwiązania, takie jak system MES, APS oraz CMMS, pozwalają na zwiększenie wydajności produkcji,
optymalizację procesów oraz ograniczenie przestojów. Dzięki naszym innowacyjnym technologiom, klienci mogą osiągać lepsze wyniki, wykorzystując te same zasoby. Jesteśmy polską firmą działającą na rynku globalnym, co pozwala nam na wprowadzanie lokalnych przedsiębiorstw w erę Przemysłu 4.0.
Nasze usługi obejmują audyty produkcji oraz konsulting, które pomagają w identyfikacji problemów i ich skutecznym eliminowaniu. Dzięki współpracy z liderami technologii oraz instytucjami naukowymi, takimi jak Politechnika Śląska, jesteśmy w stanie dostarczać naszym klientom najnowsze rozwiązania i wiedzę. Nasz zespół ekspertów z bogatym doświadczeniem w branży produkcyjnej jest gotowy, aby wspierać klientów w budowaniu efektywnych koncepcji działalności produkcyjnej.
Queris to nie tylko dostawca systemów, ale także partner w rozwoju. Nasze podejście opiera się na zrozumieniu potrzeb klientów i dostosowywaniu rozwiązań do ich specyficznych wymagań. Dzięki temu możemy skutecznie wspierać przedsiębiorstwa w dążeniu do maksymalizacji wydajności i jakości produkcji.