Real Estate 24 to licencjonowane biuro nieruchomości z siedzibą w Poznaniu, które działa na rynku od 2007 roku. Specjalizujemy się w pośrednictwie w sprzedaży, wynajmie oraz zarządzaniu najmem nieruchomości. Nasze doświadczenie oraz nowoczesne... technologie pozwalają nam świadczyć usługi na najwyższym poziomie zarówno dla klientów indywidualnych, jak i zagranicznych inwestorów. W naszej ofercie znajdziesz mieszkania, domy, lokale oraz działki, które skutecznie sprzedajemy i wynajmujemy, dbając o każdy detal transakcji.
Nasze usługi obejmują również profesjonalne doradztwo prawne oraz merytoryczne na każdym etapie współpracy. Dzięki współpracy w systemie MLS, mamy dostęp do najlepszych ofert na rynku, co pozwala nam szybko i efektywnie znaleźć idealne nieruchomości dla naszych klientów. Nasze działania są wspierane przez marketing w standardzie premium, w tym profesjonalne sesje zdjęciowe oraz wirtualne spacery 3D, co znacząco zwiększa atrakcyjność ofert.
Jako biuro nieruchomości, stawiamy na jakość i bezpieczeństwo. Posiadamy ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej oraz aktywnie uczestniczymy w organizacjach branżowych, co potwierdza nasze kompetencje. Nasza misja to maksymalne ułatwienie procesu sprzedaży, kupna czy wynajmu, zapewniając pełne wsparcie i zaangażowanie na każdym etapie współpracy.