Reftechnic S.C. to młoda firma, która zdobyła uznanie na rynku dzięki kompleksowej realizacji projektów z zakresu klimatyzacji, chłodnictwa stacjonarnego oraz wyposażenia sklepów i gastronomii. Nasza oferta obejmuje sprzedaż, dostawę, montaż oraz... serwis urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych. Dzięki doświadczeniu i zaangażowaniu naszych pracowników, jesteśmy w stanie dostarczać usługi na najwyższym poziomie, co potwierdzają zadowoleni klienci.
W Reftechnic stawiamy na rozwój i podnoszenie kwalifikacji naszej kadry. Regularne szkolenia oraz dbałość o atmosferę w zespole sprawiają, że nasi pracownicy są zmotywowani do pracy i chętnie podejmują się nowych wyzwań. Specjalizujemy się w montażu systemów klimatyzacyjnych zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dużych obiektów, takich jak hotele czy biurowce.
Nasza oferta obejmuje również projektowanie i budowę komór chłodniczych oraz mroźni, co czyni nas wszechstronnym partnerem w branży. Obsługujemy znane sieci marketowe oraz duże zakłady produkcyjne, co świadczy o naszym doświadczeniu i profesjonalizmie. Zdalny monitoring oraz nowoczesne rozwiązania automatyki to dodatkowe atuty, które wyróżniają nas na tle konkurencji.