Biuro podróży w Monachium. Pozwól nam doradzić Ci w zakresie wycieczek objazdowych, wyjazdów studyjnych, wakacji pieszych, rejsów wycieczkowych, rejsów rzecznych, rejsów wycieczkowych, pakietów wakacyjnych, hoteli wellness i oczywiście lotów, hoteli plażowych i mieszkań wakacyjnych na całym świecie.
Znak Jakości ProvenExpert przyznawany jest dostawcom usług, którzy otrzymali co najmniej 10 opinii klientów ze wskaźnikiem rekomendacji na poziomie 90% lub wyższym.
Niezwykle przyjazny, niezawodny, szybka informacja zwrotna.
Pan Peters spełnia wszystkie oczekiwania. Jestem jego klientem od prawie 15 lat.
Gorąco polecam
Kompleksowa opieka od rezerwacji do przyjazdu do domu. Po prostu na najwyższym poziomie!
Komunikacja przez e-mail lub WhatsApp jest całkowicie łatwa i przyjazna dla użytkownika.
Z przyjemnością polecę biuro podróży Amplico innym. Byliśmy absolutnie zadowoleni!
Od wielu lat dokonujemy rezerwacji w biurze podróży Amplico. Zawsze jesteśmy zadowoleni i możemy tylko polecić to biuro podróży. Usługi są świadczone bezpłatnie, które w innych biurach podróży są dodatkowo płatne.
Jestem klientem Amplico od 25 lat i zawsze byłem niezmiernie zadowolony, dlatego zawsze zasięgam porady i rezerwuję tam ponownie.
Szczególnie cenne są osobiste porady i niezwykle rzetelna realizacja zamówień przez Pana Petersa. - Bardzo Państwu dziękuję!
Niezwykle godne polecenia biuro podróży!
W biurze podróży Amplico są Państwo naprawdę pod dobrą opieką i w dobrych rękach. Można polegać na wszystkim, a dostępność jest również wyjątkowo dobra. Nigdy dobrowolnie nie zarezerwowałbym nigdzie indziej.🤝📌🥂
Bardzo szybka odpowiedź na pytania za pośrednictwem WA.
Niezbędne zmiany rezerwacji zostały przetworzone kompetentnie i bardzo szybko.
W odpowiedzi na zapytania zawsze oferowano kilka opcji.
Już kilka razy polecałem Amplico i otrzymałem od nich tylko pozytywne opinie.
Od lat podróżuję z Sebastianem Petersem i jego zespołem - początkowo jako klient indywidualny, ale teraz podróżuje z nim także rodzina i przyjaciele.
Niezależnie od tego, czy jest to krótki wypad do miasta, czy dłuższa podróż długodystansowa: Obsługa jest zawsze osobista, niezawodna i po prostu dobrze zorganizowana. Można powiedzieć, że doświadczenie i prawdziwe zaangażowanie idą tu w parze.
Na pytania odpowiada się szybko, prośby traktuje się poważnie - a na koniec wszystko jest w porządku.
Zawsze czujemy, że jesteśmy w dobrych rękach. Bardzo wyraźna rekomendacja!
Pan Peters doradza nam bardzo dobrze od wielu lat.
Zawsze z przyjemnością dokonujemy u niego rezerwacji, jego obsługa jest doskonała, uprzejma i nie pozostawia nic do życzenia. Jest bardzo uprzejmy i przyjazny dla swoich klientów. Już nie możemy się doczekać naszej następnej rezerwacji i nadal będziemy zadowolonymi klientami.
Polecam biuro podróży Amplico 💯.
Super doradztwo, zaangażowanie, zawsze do dyspozycji w razie pytań, pomocni, nieskomplikowani.... Zawsze chętnie wracam 👍
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 14.07.2020 | Ostatnia aktualizacja: 09.03.2026