Jesteśmy zespołem specjalistów zajmujących się profesjonalnym czyszczeniem przemysłowym i motoryzacyjnym. Działamy pod marką Renewex, łącząc doświadczenie z nowoczesnymi technologiami. Naszą główną specjalizacją jest czyszczenie suchym lodem oraz... mycie gorącą wodą pod ciśnieniem. Wykonujemy również kompleksową konserwację pojazdów i zabezpieczenia antykorozyjne. Stawiamy na bezpieczeństwo, skuteczność i terminowość realizacji usług.
Nasze usługi obejmują profesjonalne czyszczenie suchym lodem, mycie ciśnieniowe gorącą wodą oraz kompleksową konserwację pojazdów dla firm i klientów indywidualnych. Czyszczenie suchym lodem to nowoczesna i bezinwazyjna metoda usuwania zabrudzeń bez użycia wody i chemii. Idealna do maszyn, urządzeń przemysłowych oraz elementów pojazdów. Mycie ciśnieniowe gorącą wodą skutecznie usuwa tłuszcz, oleje i silne zabrudzenia z dużych powierzchni, a wysoka temperatura wody zwiększa efektywność czyszczenia.
Konserwacja pojazdów chroni podwozie i elementy konstrukcyjne przed korozją oraz działaniem czynników zewnętrznych. Odpowiednie zabezpieczenie wydłuża żywotność pojazdu i poprawia jego bezpieczeństwo. Naszym celem jest dostarczanie usług, które realnie podnoszą standard czystości i trwałości powierzchni oraz urządzeń.